Plancha wood C 100 low

€ 1.295,00

Productomschrijving

Plancha wood C 100 low

Vuurschaal op sokkel met bakplaat.

Sommige vormen zijn gewoon perfect. Dat geldt zeker voor deze zacht gebogen en brede vuurschalen op hoge of lage rechte zuilen in corstenstaal of zwart gelakt staal. Het unieke design maakt van dit veelzijdig kooktoestel een blikvanger op je terras.
Hou je van de zomer en outdoor cooking dan is deze vuurschaal met sokkel écht iets voor jou. Je kan de vuurschaal gewoon gebruiken om je aan op te warmen maar je kan de bakplaat ook gebruiken om al je gerechten klaar te maken. 
De vuurschaal en de sokkel zijn gemaakt van Corten staal. Deze roeststaal beschermt het metaal en wordt nog mooier wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. De vuurschaal en de sokkel worden geroest geleverd en kunnen door dit Corten staal niet doorroesten.
Brandt het hout in de vuurschaal dan heeft de vuurschaal een gezellige warmte af. Hierdoor kan je zelf in de winter buiten genieten en koken. De vuurschaal is erg efficiënt aangezien de hitte niet zomaar in de lucht verdwijnt maar maximaal wordt opgenomen door de vuurschaal.
De plancha of bakplaat, uit 10 millimeter dik gietijzer, zorgt ervoor dat je heerlijke gerechten kan bereiden. Belangrijk is dat je deze plaat goed insmeert met olie aan de bovenkant én de zijkant. Vis, vlees, aardappelen, groenten, fruit, eieren, champignons,… alles kan je op deze plancha of bakplaat klaarmaken.

Voordelen Plancha
- De vuurschaal en de sokkel zijn gemaakt van Cortenstaal. Een zeer sterk staal die nog mooier wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen.
- De sokkel, eveneens uit Cortenstaal, kan je ook zonder de vuurschaal gebruiken. Zo kan je er planten of beelden op plaatsen om je tuin te decoreren.
- De Plancha kan zowel als barbecue en als vuurschaal gebruikt worden. Na de maaltijd leg je terug hout in de vuurschaal en kan je blijven genieten van de warmte en de vlammen.
- Op een Plancha bak je nooit alleen: dankzij zijn ronde vorm kan je met meerdere mensen gelijktijdig bakken. BBQ’en was nog nooit zo gezellig!

Specificaties
- Merk: Plancha wood
- Type: C 100 low
- Afmetingen: H 62 x D 100 cm
- Sokkel: 40 x 40 x 40 cm
- Kleur: corten
- Brandstof: hout
- Materiaal: cortenstaal
- Wielen: nee
- Aspan: nee
- Gewicht: 87 kg

Contactgegevens

De Laat Kachels & Haarden
Turnhoutseweg 35
5541 NW Reusel
T +31(0)6 489 830 79
T +31(0)6 207 456 95
E info@delaatkachels.nl
KVK nummer 51835568
BTW nummer NL850193047B01

Openingstijden

Vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur


© De Laat Kachels & Haarden 2024

Skip Navigation Links