Houtkachel Spartherm Passo XS

€ 3.870,00

Productomschrijving

Houtkachel Spartherm Passo XS ZWART

De Spartherm Passo XS is een ronde vrijstaande houtkachel. De Passo heeft een hoog rendement, is praktisch in het gebruik en door zijn tijdloos ontwerp voor elke kamer een aanrader.
De Passo XS is een mooie houtkachel met ronde vormen. Dankzij de grote ruit geniet u vanaf verschillende hoeken van het fantastische vuurbeeld. De stoere houtkachel kunt u bijvoorbeeld op een centrale plaats in de huiskamer neerzetten. Een ideaal toestel voor een grote huiskamer welke goed geïsoleerd is. De houtkachel van Spartherm is door de vele kleurmogelijkheden aan te passen aan het interieur.
Met behulp van de praktische aslade kunt u onnodige as simpelweg opruimen. Tevens is de Spartherm Passo XS uitgerust met moderne technologie. De houtkachel is leverbaar met een gesloten of open verbrandingssysteem.
De Spartherm Passo XS is het kleinste model van de Spartherm Passo serie.

Een slag groter, de Passo S
Van de Passo S is de diameter gelijk aan de grotere uitvoeringen, hetzelfde geldt voor het verwarmende vermogen. Deze kachel is 30cm hoger en een paar centimeter breder en dieper dan de XS uitvoering.

Compleet met warmteopslag, de Passo M
De Passo M is niet alleen wederom een paar centimeter hoger, maar heeft ook een warmteopslag boven de verbrandingskamer. Hiermee geeft de kachel ook nog warmte af wanneer het vuur al uit is.

Prachtige verhoudingen, de Passo L
Qua afmetingen en vermogen is de Passo L gelijk aan de M. Alleen deze kachel heeft geen warmteopslag. Bij deze afmetingen vallen de prachtige verhoudingen en de elegante vorm van de kachel bijzonder goed op.

Specificaties:
- Merk: Spartherm
- Type: Passo XS
- Afmeting: hoogte 114 x rond 45,2 cm
- Rendement: > 80%
- Te verwarmen ruimte: 165 M3
- Gewicht: 125 kg
- Vuurzicht: front
- Vermogen: 5 kW
- Brandstof: hout

Uitvoeringen front bekleding: nero, graniet, RVS geslepen, terra, parelwit en wit.
Uitvoering deur: zwart
Alleen bij de kleur nero is het mogelijk om een witte of zwarte achterwand te nemen. De rest van de kleuren worden standaard gecombineerd met een witte wand.

Contactgegevens

De Laat Kachels & Haarden
Turnhoutseweg 35
5541 NW Reusel
T +31(0)6 489 830 79
T +31(0)6 207 456 95
E info@delaatkachels.nl
KVK nummer 51835568
BTW nummer NL850193047B01

Openingstijden

Donderdag van 12.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur


© De Laat Kachels & Haarden 2021

Skip Navigation Links