Houtkachel Norsk Kleber Oscar 4

€ 7.200,00

Productomschrijving

Houtkachel Norsk Kleber Oscar 4

De speksteenkachels van Norsk Kleber onderscheiden zich in het feit dat ze voor 100% uit speksteen bestaan, tot het rookkanaal toe. 2 à 3 maal stoken per dag is voldoende om een ruimte 24 uur van een aangename warmte te voorzien.
Om de houtkachels jarenlang mooi en sterk te houden, werd de branderkamer vervaardigd uit het gepatenteerde Skamol vermiculiet. Deze sterke en toch lichte stenen kunnen temperaturen aan tot 1.000°C, hebben uitstekende isolatie-eigenschappen en beschermen het speksteen tegen de vlammen.
De rookgasomleiding binnenin de kachel houdt de hete rookgassen nog een tijdje in de kachel vooraleer ze de schoorsteen verlaten, dit zorgt voor een zo goed als perfect rendement en een schone verbranding.
Ook aan de buitenkant zijn ze wonderbaarlijk: echt handwerk, vervaardigd uit speksteen van de Noorse en Zweedse gebergtes.
Een tijdloze look is waar ze bij Norsk naar streven, zodat dit unieke meubelstuk perfect past in uw interieur. Dit laatste heeft de gebruiker gedeeltelijk zelf in handen, want een Norsk is perfect configureerbaar naar wens: het aantal ruiten, de plaatsing van de branderkamer en de verschillende niveaus zijn vrij te kiezen.
  
Onderhoudsvriendelijkheid: Ook naar onderhoud toe is een speksteen kachel bijzonder gebruiksvriendelijk. Water met een druppeltje ontvettende zeep is voldoende om de buitenkant er als nieuw te laten uitzien. Moeilijke vlekken kunnen verwijderd worden met fijn schuurpapier of staalwol, zonder zeep. Ook lichte schade (krassen of putjes) kan makkelijk zelf hersteld worden met de meegeleverde herstelkit.

IEDEREEN VERDIENT EEN OSCAR
De houtkachel Norsk Kleber Oscar heeft een modern design met afgeronde kanten. De grote ruiten garanderen een mooi zicht op de vlammen.De Oscar is te leveren in 3 of 4 secties.
De Oscar kan in een hoek maar ook tegen een vlakke muur geplaatst worden. De kachel is uitgerust met een aansluiting voor externe lucht. De standaard rookuitgang is achteraan, maar de kachel kan ook met zij- of bovenuitgang geeverd worden. Men kan bij de Oscaar kiezen voor een zwarte of grijze deur, met of zonder zijruiten.


 - Merk: Norsk Kleber
 - Model: Oscar 4
 - Brandstof: Hout
 - H x B x D: 1430 x 560 x 490 mm
 - Max. vermogen: 9 kW
 - Rendement: > 80%
 - Externe lucht: Nee
 - Gewicht: 470 kg
 - Versies: 3 of 4 secties
 - Opties: 1 of 2 zijruiten
 - Ecolabel A+

 Meerprijs:  - 1 zijruit  - 2 zijruiten 

Contactgegevens

De Laat Kachels & Haarden
Turnhoutseweg 35
5541 NW Reusel
T +31(0)6 489 830 79
T +31(0)6 207 456 95
E info@delaatkachels.nl
KVK nummer 51835568
BTW nummer NL850193047B01

Openingstijden

Vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur


© De Laat Kachels & Haarden 2023

Skip Navigation Links